EHBO en BHV zijn termen die niet meer we zijn te denken in het bedrijfsleven, bedrijfsveiligheid staat steeds hoger aangeschreven bij zowel bedrijven als instellingen en verenigingen. Reitsma opleidingen heeft haar ten doel gesteld om de veiligheid op bedrijven en instellingen naar een hoger niveau te brengen door het verzorgen van de juiste opleidingen, zoals (kinder)EHBO, Reanimatie, AED, BHV, en VCA. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een gedegen advies en begeleiding, betreffende uw risico inventariestie en evaluatie, die zoals u wellicht weet voor ieder bedrijf verplicht is. Ook het begeleiden van ontruimingsoefeningen van bedrijven en scholen behoort tot onze business.
AED's zijn van levensbelang op het platte land van Friesland. De overlevingskans na een bloed circulatie stilstand neemt toe van 10% tot 75%. De AED is  een zeer beproefde methode als hulp bij een reanimatie, bij Reitsma opleidingen kunt u terecht voor zowel de aanschaf alsook de opleidingen die aan een AED gebonden zijn.

Totaal pakket:
Dankzij een samenwerkingsverband kunnen we naast opleiding en advies ook zorg dragen voor de rest van uw BHV uitrusting, zoals onderhoud en aanschaf van brandblussers en opleidingen tot heftruckchauffeur. Nieuwsgierig geworden wat Reitsma opleidingen voor u kan betekenen, neem dan contact op.


Admin login